13 gospodării racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice

1

În această dimineaţă, începând cu ora 07.00, efective ale Poliţiei Oraşului Ţăndărei, în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa şi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de energie electrică au acţionat timp de două ore, în cartierul Strachina al oraşului Ţăndărei, pe linia prevenirii furtului de energie electrică, dar şi a faptelor ce pot fi comise cu violenţă.

În cadrul operaţiunii au fost depistate 13 gospodării racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice prin intermediul unor instalaţii improvizate. După întocmirea notelor de constatare, instalaţiile clandestine au fost sigilate şi ridicate de reprezentanţii societăţii furnizoare de energie electrică, iar celor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

1 comentariu

  1. Ce actiuni la misto mai fac si astia, la doua saptamani fac una dovada ca nu sunt eficiente, iar tiganii se leaga la retea a doua zi dupa actiune si iar fura . Io zic ca si purtatoarea de cuvant fura curent cand da asemenea comunicate. Mai lasati-ne fratilor cu vrajeala asta, bagatii-i la puscarie si pe urma sa va dati mari ,, ca-ti facut si prins….bla, bla, bla,,

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.