3 termoșeminee nemaipomenite pentru casa ta

0

Un cămin perfect este visul oricărei persoane care toată viața se gândește la momentul când își va putea amenaja propria locuință după bunul plac. Fiecare își aranjează casa într-un stil anume, dar în majoritatea locuințelor vor exista niște asemănări precum ar fi prezența sistemului de încălzire, fără de care viața ta ar fi mult mai neplăcută.

O idee nemaipomenită pentru ca tu să beneficiezi în orice moment de apă caldă și căldură, îl reprezintă investiția într-un termoșemineu pe care îl poți alege dintr-o gamă variată disponibilă pe site-ul https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica/.

Nu știi înspre ce tip de termoșemineu să îți îndrepți atenția? În funcție de locuința ta, ți-am pregătit 3 alegeri care te-ar putea ajuta să te decizi mai ușor ceea ce se potrivește căminului tău. Nu mai sta pe gânduri, apelează la o încălzire proprie care îți va aduce numai beneficii.

ACQUATONDO 22 PRISMATIC EDILKAMIN

Cu o capacitate de 70 litri pentru încălzirea constantă a apei, acest focar tip centrală termică este o idee foarte bună care ți-ar putea înlocui încălzirea clasică. Îl poți găsi pe Qmag.ro alături de alte produse din aceeași categorie și sigur te va ajuta să ai parte de temperatura dorită în camerele tale fără să îți mai faci griji de frigul de afară. Este varianta perfectă pentru o casă de dimensiuni normale și nu ai cum să nu îi iubești designul inovativ.

ACQUATONDO 29 PRISMATIC EDILKAMIN

Dacă locuința ta este mai mare, s-ar putea ca prima recomandare să nu fie suficientă. Modelul Acquantondo 29 permite ca apa încălzită să aibă o capacitate de până la 90 de litri, lucru ce te va ajuta foarte mult. Cu toate acestea, există o mică diferență de randament între cele două surse de încălzire, dar acest aspect nu va fi sesizabil. Centrala recuperează pe alt plan, puterea termică utilă totală fiind mai ridicată.

H2OCEANO 23 CS EDILKAMIN

Ultima recomandare pe care o poți lua în considerare permite încălzirea unei cantități de 100 de litri de apă, având o putere termică destul de bună. Acest șemineu face parte dintr-o gamă modernă de șeminee de tip centrală termică iar rolul lui este de a realiza o încălzire într-un mod ecologic.

Aspectul frumos al produsului este ideal pentru iubitorii ai unui design interior cât mai interesant, geamul generos fiind atracția principală pentru orice privitor. Acest geam este ceramic, rezistent la 800°C și dispune de un sistem avansat care îi permite să se curețe automat.

Dacă ai dorințe un pic mai fanteziste, acest șemineu îți permite și montarea unui rotisor electric care te va ajuta să pregătești o cină de vis.

Află exact care ar fi necesitățile locuinței tale în funcție de mărimea acesteia, numărul punctelor sanitare, ține cont de bugetul tău și apoi investește într-o centrală termică modernă care îți va oferi facilitățile pentru a avea parte de o viață cât mai frumoasă, liniștită și plină de căldură.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.