300 de locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ PORTUGALIA

0

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa prin serviciul de ocupare EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru muncă sezonieră în agricultură la recoltarea zmeurei. Sunt solicitate 280 persoane pentru cules zmeura şi 20 şefi de echipă.
Durata contractului este de aproximativ 3 luni pentru culegătorii de zmeura si de la 3 la 6 luni pentru şefii de echipa, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei.
Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.
Data estimata de angajare este sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie 2017.
Vor fi selectate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, cu experienţă în agricultură, la recoltarea zmeurei sau munca în sere.
Angajatorul asigura cazare contra cost de 1 euro/zi, oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. De asemenea, asigura călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.
Salariul de bază pentru culegătorii de zmeura, calculat la o săptămâna de lucru de 40 ore şi 5 zile lucrătoare, este 618,33 euro brut/luna, iar pentru culegătorii cu ore suplimentare, de 48 de ore săptămâna de lucru şi 6 zile lucrătoare, este 718,33 euro brut/luna.
Salariul pentru sefii de echipă este de minimum 691.71 euro brut/luna – maximum 1227 euro brut/luna.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) sau la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 20 ianuarie 2017.
Selecţia persoanelor înscrise va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.