40 de sancțiuni contravenționale, 57 de societăți comerciale verificate și peste 1500 de persoane legitimate

0

40 de sancțiuni contravenționale, 57 de societăți comerciale verificate și peste 1500 de persoane legitimate. Este bilanțul ultimelor 24 de ore, în care efective de poliție, jandarmi, polițiști locali precum și reprezentanți ai ISU, DSVSA și DSP au acționat în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid 19.
La activităţile desfăşurate au fost angrenate 159 de efective, care sub autoritatea Instituției Prefectului au desfășurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
După activitățile desfășurate, la nivelul județului nostru au fost verificate 57 de societăți comerciale, fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 1700 de lei.
Un număr de 33 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 7 amenzi pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Astfel de activități vor avea loc zilnic, în următoarele două săptămâni, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.