40°C la Slobozia

1

DSC00884

Codul portocaliu de caniculă se resimte din plin în Ialomiţa. Într-un interval de o jumătate de oră, termometrul din piaţa Unirii din Slobozia a urcat de la 38 la 40 de grade Celsius, resimţite din plin de toţi cei care se aflau pe stradă sau lucrează în aer liber. Din cauza caniculei, meciurile de tenis care se desfăşoară pe arenele din parcul mare în cadrul Cupei Tenis Con au fost întrerupte. Copiii nu au mai putut suporta soarele, iar arbitrul a decis suspendarea tuturor partidelor până la ora 16.30.
În Slobozia au fost deschise astăzi patru puncte de prim ajutor la Muzeul judeţean, Casa municipală de cultură, Casa de Sănătate şi dispensarul din cartierul Bora, unde cadre medicale şcolare asigură asistenţă şi oferă recomandări persoanelor care li se adresează. Punctele de prim ajutor au fost organizate încă de ieri şi sunt deschise între orele 10 şi 18.

1 comentariu

  1. Fac un apel la domnul Prefect PETRE GIGI sa vina la sediul AJFP Ialomita (ANAF) din Slobozia si sa instituie el legea ca sefii platiti sa respecte legile nu sunt capabili sa faca asta.
    La etajul 3 din sediul AJFP Ialomita se fumeaza peste tot fara nicio jena (birouri, holuri, bai, scari). Colegii nostii din subordinea lui Radulescu Daniel sfideaza intreaga populatie nu doar colegii, ne e rusine cand vin contribuabili si ne spun cum de le este permis sa fumeze in incintele unei institutii publice ! Raspunsul il pot da doar sefii ierarhici.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.