4500 Kg. de articole pirotehnice au fost indisponibilizate

0

În această dimineață, poliţiştii din Ialomița au efectuat 3 percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia și orașul Amara, la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
La data de 8 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatățile Slobozia și Amara, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.
Din cercetări a reieşit că, persoanele în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere, în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.
Până în prezent, polițiștii au găsit la 2 dintre adrese 4500 de kilograme de articole pirotehnice, ce au fost ridicate în vederea confiscării.
Se continuă cercetarile sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecaria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.
În perioada imediat următoare, poliţiştii vor intensifica controalele privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.