4,8 miliarde lei vechi avere nejustificată a fostului director adjunct al Fiscului ialomiţean

3

daniel radulescu

Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel București, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Daniel Rădulescu în perioada în care acesta a exercitat funcţia de director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa.
Potrivit comunicatului ANI, inspectorii de Integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 481.454 lei (aproximativ 119.546 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Daniel Rădulescu, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice de director executiv adjunct în cadrul DGFP Ialomița. În perioada fiscală 2000 – 2011, Daniel Rădulescu şi familia sa au realizat venituri salariale în cuantum de 1.055.880 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 1.537.334 lei, rezultând diferența nejustificată în suma menţionată mai sus. Având în vedere aceste aspecte, ANI a decis sesizarea comisiei competente în acest caz de la nivelul Curţii de Apel.
Daniel Rădulescu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, acesta depunând la dosar un punct de vedere.
Mesagerul de Urziceni

3 comentarii

  1. Asta e pleava , bani de seminte si concediu .

    @obrazul_fin , pai cum crezi ca fura , de unul singur ? Nu , fura cu aprobare si face parte . Cine sa-l ancheteze , aia cu care imparte prada ?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.