56 de agenți de poliție angajați din sursă externă au depus jurământului de credință

0

Joi, la Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a avut loc ceremonialul depunerii jurământului de credință de către cei 56 de agenți de poliție angajați din sursă externă, repartizați la posturile de poliție, polițiile municipale și orășenești, dar și structurile de poliție rutieră de pe raza județului Ialomița.

Ceremonialul a început cu intonarea imnului de stat al României, după care în prezența conducerii inspectoratului, noii polițiști au fost informați asupra rigorilor muncii de poliție precum și a comportamentului în societate.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, a fost citit mesajul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, precum și alocuțiuni din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

După o perioadă de acomodare la structurile unde au fost repartizați în urma concursului susținut în luna noiembrie 2016, 56 de agenți vor urma cursul de inițiere în carieră la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina, după care vor susține examenul de definitivare în munca de polițist.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.