75 locuri de munca în domeniul agricol în OLANDA

0

Agenția Judeteana pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita prin serviciul de ocupare EURES oferă 75 de locuri de muncă sezoniere în agricultură, de “muncitori în grădinărit – 25 posturi”, “procesori bulbi de lalele – 25 posturi” şi “creatori de buchete florale – 25 posturi” in OLANDA.
Firma olandeză N.L.S.Noord producătoare de flori, din localitatea Wieringerwerf aflată în nordul Olandei este specializată în creşterea şi producerea florilor (bujori, crini, lalele şi trandafiri).
Muncitorii în grădinărit lucrează în câmp, la tăierea florilor, verificarea calităţii lor, sortarea şi asezarea florilor în cutii care apoi sunt încărcate în maşina de transport.
Muncitorii la maşina de procesare a bulbilor de lalele se ocupă cu tăierea rădăcinilor bulbilor şi sortarea bulbilor de lalele.
Timpul de lucru este de 40-45 ore/săptămână.
Este necesară deţinerea permisului de conducere categoria B.
Salariul oferit este de 9,59 euro brut/oră pentru persoanele de peste 22 ani.
Limbi străine: engleza satisfăcător;
Alte beneficii:
– cazare asigurată care include toate costurile, contra sumei de 60-80 euro/săptămână (depinde de locaţie);
-asigurare medicală plătită de 19,67 euro/săptămână;
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obtine informatii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) sau la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 iunie 2018.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.