800 de locuri de muncă în agricultură, pentru femei şi bărbaţi, în Spania

0

fresa-huelva-empleo-620x349

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa anunţă existenţa a 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18–40 ani precum si 150 cupluri pentru recoltarea căpşunilor în campania 2017. Pentru aceste activităţi nu se solicită experință.
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de angajare 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi şi 39 ore pe săptămână, cu în 6 zile de lucru şi una liberă, pentru odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomita, la adresa din Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3, si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni.
Selecţiile se vor face în cadrul unei burse de ocupare, pentru care se vor anunţa ulterior data şi locaţia.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.