800 de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania

0

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomita prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor. Sunt solicitate 400 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18–50 ani, precum si 200 cupluri. Nu se solicită experință.
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a şaptea este zi de odihnă şi poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pe luna asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 1 decembrie 2017.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.