800 de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania

0

mgggmg

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa comunică 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, pentru care se caută 500 femei apte pentru munca la câmp, cu şi fără experienţă, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani precum si 150 cupluri.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de angajare pentru 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, cu ziua a şaptea zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pe luna asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa: Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3 si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 1 decembrie 2016.
Selecţia persoanelor înscrise se va desfăşura la SLOBOZIA.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.