88 kg caras confiscate la Urziceni

0

ffjj

Jandarmii din cadrul echipei de intervenţie Urziceni care se aflau în misiune de depistare a comerţului ilicit au observat un bărbat care comercializa peşte direct din portbagajul unui autoturism.

În urma verificărilor a reieşit că acesta  achiziţionase de la o cherhana cantitatea  de 88 kg peşte din specia „caras”, la preţul de 3 lei/kg, după care a  încercat să-l vândă la preţul de 6 lei/kg.

Peştele găsit în portbagajul autoturismului a fost ridicat în vederea continuării verificărilor, a fost cântărit în prezenţa celui care îl comercializa şi a fost predat la Direcţia Sanitar Veterinară – circumscripţia Urziceni, unde a fost dispusă confiscarea şi denaturarea întregii cantităţi.

Jandarmii  i-au întocmit bărbatului de 44 de ani, din Căzăneşti, actele de constatare pe care le-au înaintat Poliţiei municipiului Urziceni, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.