A avut loc prima întâlnire a echipei de implementare cu reprezentanții S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A.

0

La 1 septembrie 2020, la sediul Consiliului Județean Ialomița, a avut loc prima întâlnire a echipei de implementare cu reprezentanții S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. după semnarea în data de 3 august a contractului privind  întocmirea documentație tehnico – economice – faza Pth+DDE, asistență tehnică proiectant și Lucrări de execuție” pentru proiectul ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Reprezentanții firmei câștigătoare au prezentat viziunea privind întocmirea proiectului tehnic pentru încadrarea în termenii și condițiile contractuale.

S-au discutat diferite aspecte tehnice și programarea etapelor pentru obținerea avizelor necesare executiei.

Proiectul, finanțat din fonduri europene are ca obiectiv general modernizarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia prin crearea unui spațiu optim din punct de vedere al amplasării, amenajării și echipării, unde să poată fi acordată asistență medicală de tip ambulatoriu, pentru toți locuitorii Județului Ialomița și împrejurimi.

Scăderea numărului de pacienți internați, a timpului necesar pentru diagnosticare și tratament, precum și diagnosticarea pacienților în stadiul incipient și tratarea cu succes a unor afecțiuni mai ușoare, prevenind agravarea lor, ca urmare a creării unor condiții de tratament în ambulatoriu la standarde europene  va spori încrederea comunității locale în serviciile  oferite de sistemul de sănătate ialomițean.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.