A fost anunţat câştigătorul contractului pentru modernizarea sectorului DN2 – A2 al Centurii Municipiului Bucureşti

0

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului Modernizarea centurii rutiere a Municipiului Bucureşti între A1 – DN 7 şi DN 2 – A2: sector DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750), a fost desemnat câştigător ASOCIEREA SINOHYDRO CORPORATION LIMITED – NORD VEST INFRASTRUCTURA SI SERVICII SRL.
Valoarea de semnare a contractului: 233.043.397,08 lei fără TVA.
Durata contractului este de 123 luni, din care 15 luni perioada de execuţie şi 108 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare).
Contractul va fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea tuturor contestaţiilor, dacă va fi cazul.
Informaţii suplimentare :
Obiectul principal al contractului este de executie a lucrărilor pentru modernizarea a 11,524 km din Centura rutiera a Municipiului Bucureşti, sectorul DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750), constând în principal în sporirea capacităţii de circulaţie de la 2 la 4 benzi de circulaţie – câte 2 pe sens – şi în eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare de drum naţional.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.