A început circul !

8

Pentru că, mai nou,  GuraIalomiţei nu miroase bine nasurilor PDL,  am fost săriţi când s-au facut invitaţiile la conferinţa de presă de aseară, unde, nicio surpriză, partidul şi-a prezentat noile achiziţii în materie de traseişti politici: primăriţa din Perieţi şi primarul din Ciochina, încă pesedişti cu acte, viitori candidaţi portoca…. mă scuzaţi, verzi. Şi pentru că nu mi s-a oferit ocazia  să aflu ce resorturi i-au facut să sară în barca lui Cazacu, nici nu mă străduiesc să aflu. Şi nici nu mă agit să caut o poză cu respectivii, mă mulţumesc cu una a artizanului mişcării, care, cică, ne mai promite încă 8 asemanatoare.

Aleluia!

8 comentarii

 1. Pe cine cred astia ca mai pacalesc? Santajul sau promisiunile de marire facute unor oportunisti politici care tradeaza cu nonsalanta ii discrediteaza si mai mult in ochii electoratului. Nu mai e mult pana ce romanii ii vor da jos cu suturi in dos, miscarile astea gretoase facute in disperare de cauza nu-i mai ajuta la nimic.

 2. psd si pd-l, ca doi brazi dintr-o tulpina, aia otravitoare il are la radacina pe iliescu cel scolit la moscova; mike and the mecanics from Malu, du-te ma la rusi si lasa-ne!

 3. Probabil vorbesc cei carora cj-usl Ialomita le-a concesionat 8700 ha teren agricol in zona Giurgeni-Vladeni, CU O VALOARE A CONCESIUNILOR DE PANA LA 10 ORI MAI MICA DECAT SUBVENTIILE AGRICOLE PRIMITE DE ACESTIA!!! Iata niste nume de firme care au profitul asigurat, de usl: SC Green Harvest SRL 1200,28 ha
  SC Padova Agricultura SRL 1037,66 ha
  SC Agrofam Holding SRL Feteşti 619,46 ha
  SC Agricola Găina SRL 534,67 ha
  SC Puntaplata Investment SRL 482,95 ha
  SC Orezul Giurgeni SRL 459,25 ha
  SC Romagri Investment SRL 282,91 ha
  Şeitan Marius Eugen II 217,41 ha
  Care dintre patronii firmelor astea te platesc, ,,mike and the mecanics from Malu”?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.