A început perioada de înscriere a studenţilor care doresc să aplice pentru un job de vară în Germania!

0

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job in vacanţa de vară a anului 2018 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă/ respectiv Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.

Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin intermediul programului Skype. Interviul este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane.

Toate documentele necesare pentru înscriere, precum şi instructiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierul EURES din judeţul dumneavoastră de domiciliu, sau judeţul în care se află instituţia de învăţământ superior în care sunteţi înregistraţi.

Datele de contact ale consilierilor EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă/ respectiv Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, se găsesc pe portalul EURES România, la adresa http://eures.anofm.ro/, rubrica Contact.

Termen limită pentru înregistrare este: 9 februarie 2018.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.