A.J.O.F.M.Ialomita organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

0

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).
Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul în judetul Ialomita se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita din Slobozia, str.Lacului nr.10, în vederea înregistrării dosarelor.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numarul de telefon 0243231809 sau se găsesc pe site-ul Agenției Judetene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita, www.anofm.ro.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 14.02.2019.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.