Absolventă de la CNMV, şefă de promoţie la Facultatea de Energetică

4

13626503_1170518806324668_2312902308488942406_n

Facultatea de Energetică din carul Universităţii Politehnice Bucureşti a acordat o diplomă de execelenţă Colegiului naţional Mihai Viteazul din Slobozia pentru recunoaşterea activităţii profesionale a cadrelor didactice şi pentru contribuţia adusă la creşterea calităţii actului educaţional.

În scrisoarea de felicitare, decanul facultăţii transmite aprecieri şi mulţumiri cadrelor didactice ale Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia pentru că Antonia Dima, absolventă a liceului în 2012, a terminat cursurile superioare ca şefă de promoţie la specializarea „Energetică şi tehnologii nucleare” , cu media 9.

„Dorim să vă mulţumim pentru efortul pe care îl depuneţi în formarea elevilor de liceu şi să ne exprimăm aprecierea pentru calitatea procesului educaţional şi a corpului profesoral din colegiul dumneavoastră. Rezultatele obţinute ulterior de foştii elevi ai colegiului dovedesc o pregătire de bază foarte bună, care le oferă competenţele necesare adaptării sistemului nostru universitar. În acest sens vă transmitem o diplomă de excelenţă pentru recunoaşterea activităţii profesionale a cadrelor didactice a din Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia”, a precizat decanul facultăţii de energetică, profesor  doctor inginer Horia Necula.

4 comentarii

  1. Rau am mai ajuns daca cineva cu nota noua este sef de promotie la Politehnica!
    A fost o vreme cind sefii de promotie aveau nota 10 ,pe bune! Anul asta celor de la Automatica le-a fost rusine sa mai faca publice testele de admitere; despre ceilalti ce sa mai spunem ca nu mai au admitere de 10-15 ani; NISTE PAPAGALI care au impresia ca chiar sint ingineri: probabil ca nu se ridica nici macar la statultul de maistru perioadei anterioare lui 1989!

    • Tin sa mentionez ca si restul facultatilor din Politehnica au admitere. Cum ar fi Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatei care are exact acelasi examen ca Automatica. Nu este deloc usor sau “doar sa fie” acest examen. Studentii sunt selectati destul de riguros. Lucrurile s au schimbat cu trecerea anilor, dar cineva care scire “sint” si “ca chiar” nu are dreptul sa comenteze despre inginerii de acum.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.