Accident la Cotorca: două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite

0

rhrhrhrhrhrhrhr

Un eveniment rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum s-a petrecut ieri, 24 noiembrie a.c., în jurul orei 11:00, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite.
În timp ce un tânăr de 22 de ani, din judeţul Brăila conducea un autoturism pe DN 2, din direcţia Buzău către Bucureşti, în afara municipiului Urziceni, într-o curbă periculoasă către dreapta, se pare că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi pătruns în derapaj pe contrasens şi a intrat în impact cu o autoutilitară, condusă de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Ilfov.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 22 de ani şi a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Galaţi. Alte două persoane, conducătorul auto de 28 de ani şi un tânăr de 22 de ani, din judeţul Brăila, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens, au fost rănite grav şi transportate la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.