Accident mortal la Sinești

0

Astăzi, în jurul orei 17:30, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor trei.
Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar din primele cercetări au stabilit că în timp ce un tânăr de 24 de ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Sineşti ar fi derapat şi ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Buzău.
Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 45 de ani, din judeţul Buzău, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, vătămarea corporală a unei femei de 69 de ani, din judeţul Buzău, pasageră în acelaşi autoturism, a conducătorului auto de 42 de ani şi a unui tânăr de 26 de ani, din judeţul Bacău, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens.
Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
Polițiștii ialomițeni recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.