Accident rutier soldat cu 2 victime pe DN2, în localitatea Ciocârlia

0

În data de 21 iulie, a.c.,în jurul orei 09.15, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Urziceni-Buzău a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț în afara acesteia. În urma evenimentului, două persoane au fost rănite, iar în sprijinul acestora s-au deplasat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 10 subofițeri, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și un echipaj medical de pe elicopterul SMURD, venit în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate.
O persoană de sex masculin a fost monitorizată de echipajul SAJ, ulterior aceasta refuzând transportul la spital, iar o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 ani, a fost monitorizată de către paramedicii SMURD Urziceni, fiind predată, în stare stabilă echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Ulterior, pacienta a fost transportată pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.
– Accident rutier în localitatea Urziceni. Evenimentul s-a produs în data de 22 iulie a.c., în jurul orei 08.30, un biciclist fiind acroșat de un autoturism. Din impact a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 65 ani, căruia i-a fost acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD Urziceni, ulterior acesta fiind predat, în stare stabilă, unui echipaj SAJ Urziceni venit în sprijin.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.