Accidente / incidente de weekend pe șoselele județului Ialomița

0

În perioada 02 – 04 februarie, polițiștii au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 650 de sancţiuni contravenţionale, au constatat aproape 40 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reținut 30 de permise de conducere.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 655 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 220.000 de lei.
Polițiștii au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 41 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest Drager au rezultat valori cuprinse între 0,45 și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, aceștia fiind transportați la cele mai apropiate unități spitalicești, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
* * *
Doi bărbați de 20 și 35 de ani, din municipiile Fetești și Slobozia, au fost depistați de polițiștii rutieri în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.
* * *
De asemenea, poliţiştii au depistat în trafic un alt coducător auto, un bărbat de 45 de ani, din Manasia, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Urziceni, deși avea acest drept suspendat.
Totodată, bărbatul în cauză a refuzat atât testarea alcoolscop, cât și recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
* * *
Sâmbătă, 04 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Național 2, în apropiere de municipiul Urziceni, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Astfel, polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 63 de ani, din București, conducea un autoturism din direcția Buzău către București, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în impact cu parapetul metalic, situat pe marginea părții carosabile.
Din accident a rezultat avarierea autoturismului în cauză.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la cea mai apropiată unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.