Accidente rutiere în Ialomița

0

grrgrgrgrgr

În ultimele 48 de ore, pe raza judeţului Ialomiţa s-au produs trei accidente de circulaţie soldate cu vătămarea corporală a 12 persoane.
Primul dintre acestea s-a produs pe Drumul Naţional 2A, în afara municipiului Slobozia.
În timp ce un tânăr 27 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea o autoutilitară din direcţia Ţăndărei către Slobozia, ar fi acroşat cu oglinda retrovizoare, un pieton care se deplasa pe partea carosabilă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest Drager, rezultând valoarea zero pentru cel dintâi şi 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de-al doilea.
* * *
Un alt eveniment rutier s-a produs ieri, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 12:30, în urma căruia cinci persoane au fost vătămate corporal.
În timp ce un tânăr de 20 de ani, din comuna Moviliţa, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, la patrunderea de pe un drum lateral pe DN 2, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Bucureşti, care se deplasa către Buzău, impactându-se.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto şi a altor trei persoane, două minore pasagere în autoturism şi un bărbat de 32 de ani, pasager în autoutilitară.
Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
* * *
Cel de-al treilea accident rutier s-a produs ieri, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, pe raza municipiului Urziceni.
În timp ce un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Coşereni, conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, într-o intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de un bărbat de 38 de ani.
Urmare a producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală conducătorului auto de 38 de ani şi a altor cinci persoane cu vârste cuprinse între 9 şi 34 de ani, pasagere în cele două autoturisme.
Poliţiştii continuă cercetările în toate cele trei cazuri pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.