Accidente rutiere în Ialomiţa

1

accident

Poliţia a fost sesizată pe 19 august a.c., cu privire la faptul că pe raza comunei Bărbuleşti s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei  persoane.
Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani, din comuna Bărbuleşti, conducea un autoturism pe raza localităţii, a acroşat un pieton, un minor de 7 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Totodată, în urma efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 34 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
* * *
Un alt eveniment rutier s-a produs în jurul orei 03.00, în apropiere de localitatea Ograda, în urma căruia o persoană a decedat.
În timp ce un tânăr de 24 ani, din comuna Ograda, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 2A, din direcţia Ţăndărei către Slobozia, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în impact cu parapetul de protecţie situat pe marginea părţii carosabile.
Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea efectuării necropsiei.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.