Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

2

Ieri, 14 februarie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pe raza județului pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.
Astfel, oamenii legii au depistat pe raza municipiului Fetești o femeie de 40 de ani, din localitate, care, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a comercializat 6 m3 material lemnos din specia fag, în valoare de 720 lei, fără a întocmi documentele justificative prevăzute de normele legale.
În cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, întreaga cantitate de material lemnos fiind confiscată valoric.
Identificată de polițiști la scurt timp după ce a sustras bunuri dintr-o societate comercială
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au fost sesizaţi ieri, 14 februarie a.c., de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.
În urma sesizării, poliţiştii au reuşit identificarea în timp scurt a unei persoane, o femeie de 61 de ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras mai multe produse, fără a achita contravaloarea acestora la casa de marcat.
Produsele sustrase au fost recuperate și predate reprezentanților societății păgubite.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

2 comentarii

  1. Foarte bine! Iar banditii care taie zeci de hectare de padure la Dridu, padure a statului, au probabil aprobari de la mama si de la tatal lor. Alo! Politia, Jandarmeria, Procuratura si celelalte autoritati abilitate, salvam si noi cea maimare padure de campie din judetul Ialomita!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.