Acțiuni filantropice la Catedrala Urziceni cu ocazia Nașterii Domnului

0

În perioada 18-24 decembrie 2017 la Catedrala din Urziceni au avut loc ample acțiuni de binefacere în folosul comunității. An de an credincioșii parohiei se mobilizează și reușesc să aducă multă bucurie în sufletele semenilor necăjiți.
Astfel, luni 18 decembrie 2017, preoții slujitori au participat la serbarea organizată de copiii instituționalizați din Centrul de Servicii Sociale. După ce au ascultat programul pregătit cu abnegație au oferit fructe, prăjituri și sucuri tuturor tinerilor și i-au felicitat pentru reprezentația dată.
Vineri, 22 decembrie 2017, au fost vizitate mai multe familii nevoiașe, bătrâni singuri și bolnavi. Cu această ocazie s-au realizat pachete cu alimente, fructe și dulciuri pentru cincizeci de beneficiari.
Duminică, 24 decembrie 2017, copiii de la Grupul de cateheză parohial Vlăstare Ortodoxe au susținut un mini concert de colinde în Catedrala din Urziceni. Pentru efortul și devotamentul lor au primit pachete cu dulciuri.
Tot duminică, în ajunul Nașterii Domnului, slujitorii Catedralei au mers împreună cu tinerii parohiei la bolnavii care vor petrece Crăciunul pe patul Spitalului Municipal din Urziceni. Au stat de vorbă cu cei suferinzi, au cântat colinde și le-au oferit daruri. Prin fapta lor au transmis celor lipsiți de sănătate un mesaj de încurajare. I-au încredințat că nu sunt singuri; preoții împreună cu comunitatea de credincioși se roagă pentru sănătatea lor și se gândesc la suferința lor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.