Acțiuni IPJ

0

În cursul zilei de ieri, 08 martie a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală Stelnica, au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea a doi tineri de 23, respectiv 24 de ani, ambii din comuna Vlădeni, pe numele cărora Judecătoria Fetești a emis mandate de executare a pedepsei.
Tinerii au fost încarcerați în Penitenciarul Slobozia şi au de executat pedeapse privative de libertate de 2 ani și 2 luni, respectiv 3 ani, 4 luni și 20 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Ieri, 08 martie a.c., în jurul orei 13:00, pe raza comunei Movilița s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
În timp ce un tânăr de 25 de ani, din județul Buzău, conducea un autoturism pe Drumul Național 2, din direcția București către Urziceni, a acroșat un pieton, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o femeie de 46 de ani, din comuna Movilița, care a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.