Acțiuni poliție – weekend

0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au fost sesizaţi vineri, 17 februarie a.c., de angajata unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.
În urma sesizării, poliţiştii au reuşit identificarea în timp scurt a unei persoane, un bărbat de 30 de ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras mai multe produse, fără a achita contravaloarea acestora la casa de marcat.
Produsele sustrase au fost recuperate și predate reprezentanților societății păgubite. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Mandat executat de poliţişti
Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți-Târg acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu, sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unei femei de 28 de ani, din localitate, pe numele căreia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei.
Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 de ani, au fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși au consumat anterior băuturi alcoolice.
Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele indicate fiind cuprinse între 0,61 și 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, aceștia fiind conduși la cele mai apropiate unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, un alt conducător auto, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Fetești, a fost depistat de către poliţiştii rutieri în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat.

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Manasia, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publuce, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.