Adevăruri grele despre cazinouri pe care trebuie să le auzi

0

Toate cazinourile, fără excepţie, îţi fac o promisiune de câştiguri mari dacă joci unul dintre jocurile pe care acestea le oferă. Ceea ce uită să îţi spună este că nimic nu este garantat în această industrie pentru tine şi că doar norocul este cel care le guvernează jocurile. Dacă este un lucru sigur acela este că orice cazino, indiferent dacă este fizic sau online, face profit de pe urma ta. Este un adevăr incontestabil şi în acest fel se explică şi de ce acestea rezistă de atâţia ani pe o piaţă extrem de concurenţială.

Sunt câteva adevăruri grele pe care trebuie să le cunoşti despre cazinouri, adevăruri pe care le vom dezvălui în rândurile următoare.

O să pierzi o grămadă de bani

Dacă alegi jocuri cu pacanele cu fructe gratis, o să ai parte de distracţie şi aceasta nu o să te coste nimic. Dacă însă vrei adrenalină, atunci este clar că trebuie să abordezi asemenea jocuri pe bani adevăraţi. Şi aici începe o poveste care se poate termina prost pentru tine şi mai ales pentru buzunarul tău. Cel mai folosit clişeu de către orice cazino este promisiunea unui câştig fabulos care stă să îţi intre în cont încă de la prima rotire de slot.

Este imposibil să nu te atragă jackpot-urile care depăşesc milioane de RON şi să nu îţi imaginezi că unul dintre ele poate să fie chiar al tău. Dar promisiunea nu se poate îndeplini dacă joci la un slot în mod demo, pentru că atunci câştigul nu va fi decât unul virtual. Pentru a putea spera la acel premiu magnific, va trebui să injectezi bani serioşi în slot. Natura umană excelează în lăcomie, iar pentru un jucător nici un câştig nu va fi niciodată satisfăcător. Cu siguranţă că ai trăit momentul în care ai câştigat câteva sute de RON şi în loc să te desparţi de joc ai rămas în continuare la butoane.

Vrei mereu şi mereu mai mult şi ajungi prea târziu să realizezi că ai pierdut atât câştigul suplimentar cât şi banii tăi proprii. Este ideea pe care marşează cazinourile şi în acest fel se explică şi profitul substanţial pe care îl înregistrează în fiecare zi. Din nefericire, o experienţă benefică pentru cazino se traduce în general în pierderi substanţiale în bani pentru tine. Poate că o să îţi iei şi partea de distracţie, dar de cele mai multe ori rămâi cu un gust amar care te afectează.

Probabil nu eşti prea bun la jocuri

Nu există jucător care să nu vrea să câştige cât mai mulţi bani la un joc de cazino. Însă de la dorinta la realitate este cale lungă şi de cele mai multe ori dorinţa nu se împlineşte. Trebuie să te gândeşti că poate nu ai experienţa necesară şi din această cauză norocul nu se lipeşte de tine.

Adevărul este că nu îţi lipseşte nimic pentru a câştiga, pentru că în industria jocurilor de noroc doar hazardul primează. Ideea că nu eşti prea bun la jocuri este insuflată de cazinouri, care în acest fel îşi justifică profitul.

Însă de cele mai multe ori şi jucătorii participă inconştienţi la profiturile cazinourilor. Dacă accesezi un joc pe care nu l-ai mai jucat şi mizezi mult la fiecare mână, este clar că te îndrepţi către faliment. Lipsa de experienţă îşi spune cuvântul şi ajungi repede să constaţi că ai epuizat în totalitate fondurile din cont.

Un jucător cu experienţă nu va cădea niciodată în această capcană şi va accesa un joc căruia îi cunoaşte toate tainele. Până la urmă, chiar dacă nu eşti bun la jocuri în primă fază, printr-o muncă de cercetare îţi poţi îmbunătăţi jocul şi cine ştie, poţi câştiga şi premiul la care ţinteşti de atât de multă vreme.

Poţi deveni dependent

Jocurile de cazino au calitatea că te pot destinde după o zi încărcată la muncă, dacă ştii să le joci într-un mod responsabil. Din nefericire însă, linia care separă distracţia de dependenţă este una aproape insesizabilă şi care este călcată adeseori de către jucători. Dacă distracţia este cea care primează în joc, nu ai de ce să-ți faci griji. Iniţiezi jocul şi te bucuri de fiecare spin care îţi pune pe ecran simbolurile tematice ale acestuia. Dacă pe parcurs ai parte şi de un câştig, atunci ziua ta este frumoasă cu adevărat.

Dacă însă doar câştigurile te interesează, eşti cel mai predispus să dezvolţi repede o dependenţă nocivă faţă de jocurile de noroc. În curând o să vrei să joci cât mai mult timp pe jocul preferat şi o să investeşti din ce în ce mai mulţi bani. Problema de abia acum se acutizează, pentru că banii necesari pentru un joc îndelungat sunt mai mulţi decât îţi poţi permite. Începi să te afunzi în datorii pe care nu le mai poţi rambursa sau mai rău, o să îţi vinzi din bunuri pentru a-ţi satisface nevoia impulsivă de joc.

În această fază nimic nu mai contează, nici prieteni, nici familie, ci doar dorinţa de a juca cât mai mult. Ca să nu ajungi totuşi în această stare nedorită, jocul responsabil trebuie să facă parte obligatoriu din viaţa ta de jucător. În cazul în care nu poţi să faci acest lucru, toate platformele online afişează la vedere numere de telefon gratuite unde poţi să ceri ajutor. Acesta vine imediat, la capătul liniei telefonice este un specialist în domeniu şi totul se desfăşoară sub un anonimat deplin.

Trebuie doar să ai curajul să recunoşti că ai o problemă şi să o împărtăşeşti persoanelor specializate. Dacă problema este adusă la cunoştinţă în faza incipientă, vindecarea poate surveni extrem de rapid. Cu cât o tergiversezi, cu atât mai greu este să te recuperezi, deci cere ajutor cât mai repede cu putinţă!

Concluzie

Este adevărat că pierzi o mulţime de bani la un cazino, dar obţii şi distracţia de care ai atât de multă nevoie. Ideea de bază este să fi cumpătat şi să ştii când să te opreşti din joc. Dacă reuşeşti să faci acest lucru cu siguranţă că eşti bun la jocuri şi în nici un caz nu o să devii vreodată dependent!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.