Adrian Mocioniu şi Victor Moraru au câştigat detaşat primăria Slobozia şi conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa

3

20160606_014620(0)

Echipa propusă de social democraţi la primăria capitalei de judeţ şi preşedinţia Consiliului Judeţean s-a detaşat în câştigătoare netă faţă de toţi ceilalţi contracandidaţi. „Dacă vă aduceţi aminte, încă de la început v-am spus că echipa PSD este cea mai bună din acest judeţ şi că împreună noi vom câştiga. Doar scorul nu-l cunoşteam. Şi s-a văzut că am muncit mult şi că i-am cam zdrobit. Vom rămâne o echipă, pentru că aşa este european şi așa se lucrează în Europa. Nu chiar de mâine, dar de poimâine ne apucăm de lucru. Vă garantăm că nu vom dezamăgi”, a declarat Victor Moraru în calitate de preşedinte desemnat şi ales la conducerea Consiliului Judeţean.
Pentru candidatul PSD la Primăria Slobozia, victoria este un rezultat al maturităţii alegătorilor, care au făcut diferenţa între proiecte propuse şi atacuri la persoană: „Au votat cu maturitate, au votat soluţii, au votat proiecte. Votul de astăzi ne responsabilizează şi pe noi. Sunt moderat în a mă bucura pentru că am văzut multe în această campanie. Oamenilor le lipsesc multe şi avem obligaţia să ducem Slobozia în Europa din toate punctele de vedere. Este important să avem o apă sigură tot timpul, să avem străzi curate şi alte lucruri pe care le-am văzut în această campanie. E un angajament serios pe care o să-l respectăm şi îi felicit pe slobozeni pentru că au votat raţional”, a declarat Adrian Mocioniu, primarul ales pentru primăria Slobozia.
Marea surpriză a făcut-o pentru social democraţi Sorin Gafiţoi, la Feteşti, care a recâştigat primăria după două mandate ale primarului liberal, Gheorghe Catrinoiu. PSD a pierdut însă la Vlădeni, Andrăşeşti, Borduşani şi Sfântu Gheorghe, în timp ce a mai câştigat, la fel de surprinzător, la Reviga.
După primele rezultate, PSD a câştigat în Ialomiţa 40 de primării, iar PNL, ALDE şi PI restul până la 64.

3 comentarii

  1. Da, iar a reusit PSD talent pe ei, astia o sa iasa chiar daca nu ii mai alege nimeni. Moraru, nu a pupat degeaba toate babele si mosii din judet. Vai cum nu este la Consiliu? Sa vedeti ce va urma, daca acest nemernic, si/a atins scopul………..

  2. Concluzii dupa aceste alegeri? Ca nu poti castiga doar aruncand cu noroi in ceilalti cand tu nu ai facut nimic bun…Ca o constructie solida nu se poate cladi prin dictatura de la centru (asa cum a fost Tinel impus cu pretul diluarii partidului)…Ca lumea stie cine esti chiar daca te ascunzi prin alte partide…DEMISIA TINEL GHEORGHE !!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.