ALDE Ialomiţa va participa cu liste proprii la alegerile locale şi a stabilit candidaţii pentru jumătate din localităţile judeţului

2

_DSC0045

În urma consultărilor din cadrul organizaţiei, conducerea ALDE Ialomiţa a făcut publică decizia ca filiala judeţeană să meargă pe liste proprii de candidaturi la alegerile locale din acest an.
Liderul formaţiunii, deputatul Aurelian Ionescu, a precizat că, la nivel judeţean, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor are deja desemnaţi candidaţii la primărie în aproximativ jumătate din localităţile ialomiţene.
Pentru celelalte localităţi, ALDE efectuează în această perioadă sondaje ale căror rezultate vor stabili candidaturile cu cele mai mari şanse la câştigarea mandatelor. „După discuţiile pe care le-am avut în cadrul organizaţiei cu toţi colegii mei, am luat împreună decizia de a participa cu liste proprii la alegerile locale din iunie. Deja avem 30 de candidaţi desemnaţi pentru primăriile ialomiţene. La Slobozia, avem în derulare un sondaj pentru a vedea care dintre cei 3 potenţiali candidaţi stă cel mai bine în opţiunile electoratului. De asemenea, luăm pulsul electoral la nivel de candidaturi şi în alte localităţi ale judeţului. Vreau să menţionez că ALDE nu exclude formarea de alianţe postelectorale la nivel local cu celelalte partide, mai ales cu PSD, acum, după ce am văzut şi mesajul politic transmis în urmă cu doar câteva zile de la Sinaia de preşedintele Dragnea. Alianţele pe care ALDE le va face după alegeri vor avea scopul de a asigura Consiliilor Locale cadrul optim de funcţionare în interesul cetăţeanului”, a transmis printr-un comunicat de presă preşedintele ALDE Ialomiţa, deputatul Aurelian Ionescu.
Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Mişto poza realizată pe holul Prefecturii. Era cât p’aci să cred că Marian Bălan şi Gheorghe Savu ar fi potenţiali candidaţi ai ALDE ialomiţene, ha, ha, ha!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.