ALDE susţine PSD la conducerea administraţiei locale din Urziceni

0

DSC09595

Conducerea filialei Ialomiţa a Asociaţiei Liberalilor şi Democraţilor Europeni transmite printr-un comunicat de presă că îl susţine pe Liviu Cazan, de la PSD, pentru funcţia de viceprimar al primăriei Urziceni.
Deputatul Aurelian Ionescu infirmă orice înţelegeri cu liberalii şi primarul Constantin Sava şi precizează că va forma majoritatea în Consiliul Local Urziceni alături de social democraţi: „Vreau să pun capăt tuturor zvonurilor legate de așa-zise înțelegeri sau negocieri cu liberalii pentru majoritate în Consiliul Local Urziceni. ALDE Urziceni și cei doi consilieri pe care partidul îi are în forul de decizie municipal refuză orice tratative cu PNL și primarul Sava pe tema unei astfel de alianțe la nivel local. Am ales să sprijinim funcționarea Consiliului Local Urziceni alături de colegii din PSD, agreăm propunerea lor pentru mandatul de viceprimar al municipiului și vom susține candidatura lui Liviu Cazan pentru această funcție”, a declarat președintele ALDE Ialomița.
În condiţiile în care Constantin Sava se află sub control judiciar şi nu-şi poate exercita mandatul de primar, viceprimarul va fi cel care va prelua atribuţiile acestuia, va coordona administraţia locală din Urziceni şi va reprezenta oraşul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.