Alege cariera militară!

0

O nouă sesiune de admitere pentru Școala militară de subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” – Boldești a fost aprobată pentru luna ianuarie a anului 2018.
Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascălilor de prestigiu ai unității de învățământ aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Beneficiarii unui sistem de învățământ la cele mai înalte standarde, de condiții optime pentru servirea mesei, odihnă și studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, până la data de 05 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Barbu Catargiu” al județului Ialomița, pentru cele 275 de posturi de subofițeri de pompieri şi protecţie civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto.
Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri de pompieri și protecție civilă, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii. Așadar, recrutarea candidaților se va realiza, la nivelul județului Ialomița, prin intermediul structurii de resurse umane existente în inspectoratul județean pentru situații de urgență, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.
Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13 – 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicală, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.
Studiile durează 1 an, iar pe parcursul acestora cursanții beneficiază de condiţii adecvate de pregătire (echipament, cazare, masă şi asistenţă medicală).
În plus, obţinerea unor acte de studii recunoscute pe plan naţional, un loc de muncă sigur după absolvire, o carieră onorabilă într-un domeniu dinamic și șansele deosebite de promovare sunt garantate.
Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro, site-ul inspectoratului județean pentru situații de urgență – www.isujialomita.eu, respectiv pagina Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești – www.scoaladepompieri.ro.
Candidații se pot adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomiţa, din Strada Lacului, nr.23, la telefon 0243.232.396, 0243.232.397 – Serviciul Resurse Umane.
contact@isujialomita.eu
Facebook: Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Ialomița
Organizaţie guvernamentală

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.