Alege-ți cea mai potrivită mobilă pentru casa ta!

0

Se spune că femeile petrec mult timp la cumpărături atunci când au nevoie de o piesă nouă pentru garderobă, însă această afirmație a fost făcută fără a se compara cu timpul petrecut de femei atunci când vor să-și aleagă o nouă piesă de mobilier!

Tuturor ne place să redecorăm, să ne simțim bine în propria casă. Însă trebuie să avem permanent grijă cum ne alegem cea mai potrivită mobilă. Dacă o anumită piesă din garderobă e puțin largă și trebuie modificată, un croitor își va face treaba, dar dacă o piesă de mobilier nu încape în spațiul special conceput pentru ea, să tăiem din ea cu un fierăstrău nu e soluția cea mai bună!

Așa că, cel mai bine ar fi să-ți achiziționezi mobila de la producători de încredere, de la producători cu ani experiență care fac asta din pasiune. Cei de la Arta mobilei sunt mereu dispuși să creeze cele mai originale și unice piese de mobilier pentru locuința ta.

Care sunt principalele lucruri pe care trebuie să te axezi atunci când îți dorești o mobilă nouă pentru casa ta? Iată câteva sfaturi!

1.      Acordă o atenție sporită materialului și constituției piesei de mobilier

Indiferent că îți dorești un nou pat în dormitor, sau un dulap mai încăpător pentru că cel vechi nu mai face față sau chiar și o noptieră micuță, toate ar trebui să fie realizate dintr-un material de calitate. O piesă de mobilier bună nu trebuie doar să pară că e solidă, ci chiar să fie așa și să nu se destrame la prima mutare.

De multe ori când mergem în căutarea unei noi piese de mobilier, ne îndrăgostim de modul în care arată acestea. Nu lăsa aparențele să te înșele! Chiar dacă piesa de mobilier arată impecabil și ți-o dorești neapărat, nu uita să testezi produsul înainte de a-l cumpăra!

2.      Moda pleacă și vine!

Dacă tot am asemănat cumpărarea noilor piese de mobilier cu cumpărăturile femeilor, atunci ar trebui să specificăm că principiul modei funcționează și în acest caz la fel de bine. Hainele se demodează, dar și mobila!

De aceea te sfătuim ca atunci când îți alegi o nouă piesă de mobilier să te gândești de două ori înainte. Nu ai vrea cea care peste câțiva ani să se demodeze și să realizezi că ai făcut o investiție inutilă. La fel ca și atunci când alegi hainele, încearcă să gândești în viitor!

3.      Caută particularitatea

Majoritatea ne dorim piese de mobilier unice, care să ne impresioneze prietenii și persoanele care vin în vizită. Cea mai bună metodă prin care te poți asigura că mobilierul tău este la modă, este să-l faci la comandă.

Arta Mobilei îți pune la dispoziție consiliere gratuită în cazul în care îți dorești o piesă de mobilier mai specială, creată după propriile gusturi și dimensiuni. Aici vei găsi o echipă de încredere, o echipă care face totul din pasiune și care pune la dispoziție doar produse de calitate.

Așadar, tu de unde alegi să-ți achiziționezi mobila perfectă pentru casa ta?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.