Alexandru Potor  – primul înscris oficial în evidențele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Slobozia

0

Marți la prânz, social-democrații au depus oficial dosarele candidatului la funcția de primar al Sloboziei, Alexandru Potor și ale colegilor consilieri pe care organizația PSD Slobozia îi propune electoratului local la alegerile din 9 iunie.

Candidatul PSD la funcția de primar al Sloboziei s-a declarat deopotrivă onorat de misiunea încredințată și încrezător în forța echipei PSD de a convinge electoratul local. În opinia sa,  oferta social democrată este una consistentă și axată pe proiecte viabile, pe care Potor promite să înceapă a le pune în operă chiar din prima zi a mandatului 2024-2028. Printre acestea se numără și rezolvarea problemelor  istorice legate de calitatea și prețul  apei de la Slobozia:  ,,Actuala administrație a eșuat lamentabil în a rezolva aceste probleme. Există doar niște justificări, eu le-aș spune puerile. În mod real, infrastructura de apă și apă uzată a Sloboziei aparține UAT Slobozia, aparține Primăriei Slobozia. Nu trebuia să treacă patru ani pentru ca Primăria să încerce sau să declare că încearcă să facă ceva pentru reducerea prețului apei”, a punctat Potor.

Candidatul PSD la funcția de primar al Sloboziei a anticipat faptul că, odată pus în practică programul de guvernare locală, Slobozia va avea cea mai ieftină apă din regiune: ,,Nu va fi simplu, în mod clar, dar cu investiții corespunzătoare, împreună cu Consiliul Județean, cu partenerii noștri la nivel de guvern și cu cei care se ocupă de implementarea de proiecte europene, vom reuși să aducem investiții suficiente în așa fel încât prețul apei să scadă la Slobozia”, a dat asigurări actualul administrator public al județului.

Alături de Potor s-au aflat  Marian Pavel – președintele PSD Ialomița și Ștefan Țintă, liderul organizației municipale Slobozia a partidului.

Pentru președintele PSD Ialomița, bătălia pentru Slobozia este cea mai importantă: ,,Este prima depunere a unei candidaturi pe care o face PSD în Ialomița și bineînțeles că începem cu cea mai importantă. Intrăm în precampanie și campanie cu speranțe și șanse foarte mari. Suntem convinși că avem cea mai bună ofertă electorală, atât în persoana candidatului Alexandru Potor cât și în persoana consilierilor municipali, oameni care nu doresc altceva decât să dezvolte municipiul Slobozia”, a declarat Marian Pavel.

Pe lista propusă de PSD alegătorilor din Slobozia se regăsesc, alături de Alexandru Potor și Ștefan Țintă – președintele PSD Slobozia, Gabriel Mușat, Adrian Mocioniu, Ani Roșu, Gabi Meglei, Mihaela Stoica, Iulian Cântăbine, Daniela Dumitrescu, Florin Dragnea, Ștefan Sofronescu, Eugen Ilie, Mihai Petre, Bogdan Vasluianu, Gheorghe Puia, Mihaela Cojocariu, Mărioara Nicu, Elisabeta Beciu, Marian Baboi, Marius Gheorghe, Mariana Năstase, Daniela Fira, Viorica Nedelcu, Rodel Aron și Ionuț Iancu.

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.