Alexandru Stoica a fost reales în fruntea PSD Slobozia

3

_DSC3291

Un singur candidat, acelaşi preşedinte: Alexandru Stoica a fost reales în fruntea PSD Slobozia!
Conferinţa de alegeri municipale s-a desfăşurat joi după amiază în Sala Municipală de Cultură şi a fost marcată de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta. De la prezidiu s-a formulat cererea ca şeful Guvernului să nu renunţe la funcţie. ,,Este o zi grea a partidului nostru. Eu cred în nevinovăţia Prim Ministrului şi propun să adoptăm o rezoluţie prin care să-i cerem să nu-şi dea demisia, sub nici o formă. De asemenea, să cerem conducerii partidului să-l susţină în totalitate. Ar fi păcat pentru câte a făcut acest Guvern pentru ţară să fie dat jos printr-o modalitate neconstituţională” a declarat Vasile Caragioiu, preşedintele organizaţiei de seniori a PSD Slobozia.
Cum votul pentru reconfirmarea preşedintelui a fost pură formalitate, preşedintele PSD Ialomiţa a anunţat că pe 11 octombrie s-a stabilit data pentru congresul naţional de alegeri, iar înainte de acesta va avea loc conferinţa judeţeană, posibil tot cu un singur candidat, aşa cum a fost şi pentru organizaţiile de seniori, de femei, de tineret şi de municipiu.
,,Anul 2016 va fi anul PSD-ului şi vom mătura tot din calea noastră.”
Deputatul Marian Neacşu a anunţat că a suplimentat cu 20 de locuri numărul de delegaţi din Slobozia la congresul PSD: ,,Este normal ca cea mai mare organizaţie din judeţ să fie cel mai bine reprezentată la conferinţă. Din cei 520 de delegaţi, 101 vor fi din Slobozia, deci unul din cinci. Partidul va intra într-o nouă etapă de dezvoltare. Anul 2016 va fi în Ialomiţa şi în România anul PSD-ului. Vom mătura totul în calea noastră.”
Invitat şi prezent la conferinţă a fost şi primarul oraşului Amara, Victor Moraru: ,,Suntem astăzi în momente de răscruce pentru că PSD este ţinta unor atacuri şi este important să înţelegem momentul în care s-a ajuns în politică, să ieşim de fiecare dată mai întăriţi şi să fim învingători. Am convingerea că PSD, chiar dacă a greşit sau a eşuat în anumite proiecte, rămâne soluţia şi alternativa pentru judeţul Ialomiţa.”
Cel mai nou membru al Organizaţiei Slobozia, prin mutarea domiciliului de la Gheorghe Lazăr în reşedinţa de judeţ, senatorul Marian Pavel l-a provocat pe Alexandru Stoica la o competiţie între organizaţiile de tineret şi cea municipală în privinţa atragerii de membri noi.
Preşedintele reconfirmat a acceptat provocarea şi a mulţumit pentru susţinere. ,,O să fac tot posibilul să nu vă dezamăgesc, o să fac tot ce pot dar împreună cu dvs, pentru că mai multe capete gândesc mai bine decât unul singur, iar organizaţia noastră a fost mereu o echipă unită, ca un tot unitar şi urmează să ne adunăm puterile şi să ne apucăm de treabă: până la sfârşitul anului fiecare dintre dumneavostră trebuie să veniţi de mână cu câte un membru nou, ca să ne mărim organizaţia. La sfârşitul anului vom fi trei mii, da? Ne ascuţim săbiile şi ne pregătim de luptă!” Deşi nu s-a formulat explicit, discursurile au indicat că, cel mai probabil, candidatul PSD pentru Primăria Slobozia la alegerile locale de anul viitor va fi Alexandru Stoica.
Clementina Tudor

_DSC3197 _DSC3198 _DSC3201 _DSC3204 _DSC3285 _DSC3289 _DSC3295 _DSC3312 _DSC3320

 

3 comentarii

  1. După declarația deputatului ‘Polaris’ de Constanța , pana la Crăciun ,Stoica și Bacanu ,poate și Neacsu unde vor fi ? Își vor descoperi în anul de gratie 2016 darul scrisului ? Spaga …nu iartă !!!

  2. Cu toate nerealizările, sau realizările parţiale, din cauza, sau datorită unei opoziţii aproape invizibile şi reale, PSD va câştiga, dar nu chiar “măturând tot din calea noastră”. O asemenea afirmaţie ar fi putut s-o facă Vasile Cornel, cel cu “salubritatea”, măsură ce n-ar strica să fie pusă în practică tocmai în interiorul partidului. Ar fi multă curăţenie de făcut acolo.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.