Alimentația copilului preșcolar

0
dav

Miercuri, 20 februarie 2019, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Normal „Pinocchio” din municipiu a desfășurat activitatea cu tema „Alimentația copilului preșcolar”.
Doamna Didina Nasalciuc, medic în cadrul Serviciului de evaluare complexă a copilului cu nevoi speciale de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, a vorbit copiilor despre importanța fructelor și a legumelor în alimentație, despre programul zilnic al meselor, despre alimentele mai puțin folositoare pentru organism și despre consecințele acestui consum, despre modul corect de a te spăla pe mâini și pe dinți.
Atât doamna doctor cât și părintele protopop Ionuț Butu i-au îndemnat pe copii să fie atenți la ceea ce mănâncă și la igiena personală, să se joace cât mai mult în aer liber pentru a fi puternici, veseli și fericiți.
Copiii, îndrumați de doamna doctor și de doamnele educatoare Mihaela Alexandru și Valentina Tănase, au exersat spălatul pe dinți, au participat activ, au pus întrebări și au învățat despre cum să-ți păstrezi sănătatea.
A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.