Amanarea inceperii scolii si blocarea soselelor au facut traficul www.guraialomitei.com sa explodeze

14

Actualizarea din ora in ora a sitului cu informatii despre starea drumurilor ialomitene, precum si stirea bomba ca vacanta se prelungeste cu doua zile, au facut ca traficul pe situl/blogul nostru sa creasca pana la limita blocarii serverului care ne gazduieste.

1740 de vizitatori unici au stat conectati la www.guraialomitei.com pe parcursul intregii zile, varful de accesari fiind intre orele 13.00-16.00, cand link-ul cu stirea amanarii inceperii cursurilor scolare a facut inconjurul judetului pe messenger.

guraialomitei

14 comentarii

  1. E foarte comod sa afli tot ce misca in judet acum, in orele astea pline de neprevazut, de pe net decat la radio (din ora in ora si mai mult cu repetarea textelor) sau decat la tv (si mai rar). Iar copiii aveau nevoie de o confirmare oarecum oficiala a anuntului care ii privea in mod direct.
    Felicitari pentru faptul ca ai fost pe baricade!

    • intr-adevar, confirmarea a fost OARECUM oficiala – nu tu un comunicat, nu o stampila, doar telefonic. sincer, am avut emotii, pentru ca boc nu zicea si despre licee, nici la tv, nici in comunicatul transmis de biroul de presa al guvernului. inspectoratul scolar – Dumnezeu cu mila… pentru ei era weekend…

  2. Nu mare la stat, dar mare la staturi.
    Daca cresti tot asa in reiting, cre’ ca vin sa imi botezi un nepotel, manca-ti-as, sa intri si tu in familia lu’ Basescu, poate te lipesti de neste afaceri cu rachete.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.