Amara fără gaze pe 19 septembrie

0

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în județul Ialomița :
În urma efectuării unor lucrări la rețeaua de transport a gazelor naturale de către S.N.T.G.N Transgaz, compania Distrigaz Sud Rețele este nevoită să sisteze alimentarea cu gazele naturale în localitatea Amara din data de 19 septembrie, începând cu ora 07:30 până în data de 20 septembrie ora 07:30.
În urma acestei situații temporare de sistare circa 1000 de clienți casnici și non-casnici sunt afectați.
Echipele Distrigaz Sud Rețele vor asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați în data de 20 septembrie începând cu ora 09:00.
În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.
Distrigaz Sud Reţele își scuze pentru inconvenienţele create clienţilor şi le mulţumește pentru înţelegere.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.