Antrenorul Unirii Slobozia a plecat “cu acordul părţilor”

0

Ion Răuţă a antrenat gruparea slobozeană din ianuarie 2009 până ieri (28.04.a.c.) când a reziliat contractul cu Clubul Sportiv Municipal  pe cale amiabilă. Favorit pentru preluarea echipei este profesorul Prepeliţă. CSM ar putea economisii câteva sute de milioane.

Unirea Slobozia a înregistrat rezultate nesatisfăcătoare în ultimile meciuri atât acasă, cât şi în deplasare. Formaţia galben – albastră ocupă locul 3 al clasamentului cu 51 de puncte, urmată de CS Domneşti şi Viscofil Popeşti Leordeni la diferenţă de doar 1 punct. Ion Răuţă avea un salariu de aproximativ 100 de milioane pe lună. În acest moment echipa se află în negocieri cu mai mulţi antrenori dar se pare că favorit este Constantin Prepeliţă, profesor la CSS Slobozia.

Răuţă va antrena echipa până vineri la meciul cu Viitorul Însurăţei la care a decis să nu mai stea pe banca gazdelor având în vedere situaţia sa contractuală.

Ţinând cont de situaţia economică a ţării şi a municipiului, banuim că viitorul antrenor va avea un salariu mai mic, ceea ce va atrage şi micşorarea lefei pentru antrenorul secund, dar şi a celui de portari, care se pare că încasau şi ei undeva la 40 de milioane pe lună.

Suporterii  speră că plecarea antrenorului îi va trezi şi pe jucatori la realitate şi îi va face să fie mai responsabili pe teren. Menţionăm că salariile jucatorilor şi antrenorilor sunt confidenţiale, dar pe surese am aflat că şi câţiva jucători au salarii de peste 40 de milioane de lei pe lună. Aşteptăm meciurile viitoare pentru a vedea evoluţia slobozenilor şi sperăm să rămânem pe podium.

Alexandru Boştină

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.