“ANTREPRENOR ACASĂ” – poți beneficia de 40.000 de euro pentru a-ți deschide o afacere în România

0

S-a anunțat deschiderea proiectului Antreprenor Acasă, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.
Echipa de implementare a proiectului se adresează diasporei din Spania și îi invită pe rezidenții de origine română din Spania să exploreze oportunitățile de formare în domeniul antreprenoriatului.
Membrii grupului țintă care vor fi convinși că își doresc să se întoarcă în comunitățile de origine vor fi încurajați să participe la concursul planurilor de afaceri „Ideea TA, Afacerea TA!”. O comisie formată din antreprenori de succes cu viziune și cunoscători în domeniu vor analiza cu atenție ideile propuse de participanții din diaspora și îi vor invita pe autorii celor mai bune planuri la un interviu. Selecția finală a planurilor de afaceri va fi făcută ținând cont de mai multe criterii, cum ar fi: nota obținută și gradul de participare a cursantilor la activitățile de formare on-line; calitatea planului de afaceri propus; determinarea exprimată în cadrul interviului pe care o echipă de 8 antreprenori de succes le vor face cu fiecare finalist.
Cei selectați vor putea beneficia de o subvenție de 40.000 Euro pentru a dezvolta ideea de afaceri în România. În cadrul proiectului vor fi acoperite costurile relocării în România și vor fi ajutati pas cu pas de echipa de proiect în scopul transformării ideii într-un business de succes. Ei vor beneficia de coaching personalizat timp de un an, de o platformă cu resurse destinate antreprenorilor și de o rețea de 34 de antreprenori cu care să împărtășească experiențe și cu care să schimbe idei de afaceri.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.