Antreprenorium – finanțare pentru cele mai bune planuri de afaceri

0

Asociația „Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor“ EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) vă invită la cel de-al treilea eveniment de informare organizat în cadrul proiectului #Antreprenorium, cod Mysmis 105026.
Evenimentul va avea loc în data de 20 iunie, începând cu ora 11.30, în Sala Studio a Centrului Cultural Ionel Perlea, din b-dul Matei Basarab nr. 26, Slobozia. Vor participa doamna Camelia Sandu – Directorul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Bucuresti și domnul Florin Jianu – președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.
Proiectul #Antreprenorium este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus și are drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud a României. Implementarea proiectului va conduce la susținerea a 55 de firme nou înființate (prin intermediul schemei de minimis) și la crearea a cel puțin 110 de locuri de muncă. Astfel, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, primele 55 cele mai bune planuri de afaceri vor primi o finanțare în cadrul proiectului de maximum 160.000 lei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.