Anunțuri Mică Publicitate

0

Apartament 2 camere pret 125000 LEI .. Zona Cinema Galax o zona extrem de linistita .. (Bazarul Municipal) 20 de metri magazin alimentar, 50 de metri pana la biserica, 100 de m bazarul municipal, 500 de m centrul orasului, 300 de m gara, 500 m centrul comercial kaufland .. o zona foarte linistita! situat la parterul Blocului .. termopane, parchet, gresie, faianța, centrală proprie pe gaz, complet mobilat (se poate vinde si cu mobila dar si fara mobila in funcție de negociere, este foarte ideal si pretabil pentru cabinet de Stomatologie, cabinet avocatura sau diverse birouri.. este foarte racoros vara Si calduros iarna, acceptam Si programul prima casa, toate actele sunt in Regula!, cer si ofer seriozitate, prețul este ușor negociabil! Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon 0768200304 SAU 0769564523.
***
Desi aproape de Bucuresti (30 min cu masina), ajungeti totusi intr-o oaza de liniste si aer curat. In apropiere de Restaurant Vogue, Teren 990 m2, zona de case nou construite (Dridu de Sus – iesirea spre Fierbinti), fara risc de inundatii. Zona foarte frumoasa, linistita, recunoscuta pentru diversele tipuri de activitati: baraj Dridu (inot, plimbare cu barca, pescuit); manastirea Dridu, padure. Zona legumicola prin excelenta: rosii, vinete, ardei, etc. Exista maxi-taxi Bucuresti-Dridu (circula din ora in ora); Cabinet stomatologic, farmacii, dispensar, scoala, gradinita, magazine – Dridu va poate fi caminul mult dorit. Telefon: 0723346844
***
Munca Strainatate – Valabil pentru Toata Tara
Asiguram locuri de munca in Cehia-Praga pentru calificati, necalificati; barbati, femei, cupluri in fabrici, agricultura, silvicultura, depozite, constructii, lacatuserie, sudura, etc. Contract sezonier de munca pe o perioada de pina la un an cu posibilitate de prelungire, plecari in maxim 5 zile de la inscriere. inscrierile se pot efectua si prin telefon. NU SE PERCEP COMISIOANE. avem plecari din toata tara. relatii zilnic (9.30-16.30) tel.0748915050.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.