Are 100 de ani şi l-a votat pe Traian Băsescu

5

Batranica din Orboieşti s-a odihnit două zile înainte de ziua alegerilor, pentru a putea merge pe picioarele ei până la secţia de votare din sat.

Elena Poenaru s-a născut pe 29 iunie 1909, la Bueşti. In această vara a implinit 100 de ani şi spune că cele două războaie mondiale şi viaţa dusă sub regimul comunist au ajutat-o să facă alegerea mai simpla: Traian Băsescu.

5 comentarii

  1. te invit sa stai de vorba o ora cu mamaia respectiva. dupa aia am sa te aud spunand ca Postelnicu: “am fost un dobitoc”. da’ n-am nicio speranta ca ai puterea, asa ca te asigur eu: esti un dobitoc cu ochelari de cal. galop placut spre comunism.

  2. Unii nu pot sa vada decat partea neagra, sau raul unei situatii, si mai putin partea plina a paharului, pt ca asa sunt ei construiti, meschin… Altii au fost educati sa vada numai barna din ochii altora, ca de, au sange de nomenclaturisti sau alt neam de soi… Sunt atat de putini cei care iau in calcul ca poate nu detin adevarul absolut si poate ar fi bine sa gandeasca inainte sa vorbeasca, incat, asa necunoscuta cum ma dau, imi vine sa nu mai vb. cu nimeni niciodata! Dar Dumnezeu m-a inzestrat cu sentimente de compasiune, mi-a dat DARUL iertarii raului pe care il proclama si il fac altii. Este un motiv suficient sa ma simt norocoasa si sa-mi fie mila de ranchiunosii de zi cu zi. Cei care se grabesc sa-si dea cu parerea, poate ar fi mai bine sa citeasca pe fata batranei. Si sa faci scoala primara inainte de primul razboi mondial, e o mare chestie. Acum toti au scoala – minte au putina…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.