Arestat pentru delapidare

6

Șeful unui magazin cu sediul în municipiul Slobozia a fost arestat în cursul acestei zile, 24 decembrie a.c., în jurul orei 16.00 pentru comiterea infracțiunii de delapidare.

În fapt, în cursul zilei de ieri, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, un bărbat de 30 de ani din județul Prahova, șef vânzări la societatea în cauză, a sesizat prin apel 112 faptul că din unitatea magazinului – supermarchet lipsește suma de 77.000 lei.

De îndată comanda inspectoratului a dispus organizarea unei echipe complexe de polițiști care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări și cercetări.

În urma activităților de investigare polițiștii au stabilit că în perioada noiembrie – decembrie a.c, un bărbat de 29 de ani din municipiul Slobozia, care deținea funcția de șef –magazin, și-a însușit suma de aproximativ 75.000 lei din seiful societății, bani proveniți din vânzări. Mai mult, bărbatul a întocmit documente pentru a acoperi fapta comisă.

Tot din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul cheltuise întreaga sumă de bani în săli specifice jocurilor de noroc.

La câteva ore de la sesizarea faptei bărbatul a fost identificat de polițiști și reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar instanța a emis azi pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

biroul de presă IPJ

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

6 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.