Arestaţi pentru lovire şi alte violenţe

0

În urma unui scandal public, în care un bărbat din Slobozia a fost bătut, trei agresori au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe.

Scandalul a avut loc în data de 13 septembrie, în intersecţia din apropierea intersecţiei Bulevardului Matei Basarab cu Strada Ştefan cel Mare, unde inculpaţii au lovit victima concomitent cu bâta şi alte obiecte contondente. În urma agresiunii, persoana vătămată a necesitat spitalizare şi îngrijiri medicale.  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 20.09.2016 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații MATACHE LIVIAN, zis „Siminică”, MATACHE FLORIN şi MATACHE ROBERT COSTEL pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violențe plus tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților cu vârste între 20 şi 44 de ani.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.