Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Ialomita și-a ales conducerea

0

Astazi, 28 februarie 2024, Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Judetul Ialomita a organizat Adunarea Generala, cu participarea tuturor membrilor avand ca obiectiv principal alegerea organelor de conducere.
A.C.C.P.T. Judetul Ialomita reuneste prin libera adeziune 315 membri, care exploateaza aproximativ 123.000 hectare, in judetul Ialomita, dar si in judetele limitrofe si anume: Calarasi, Buzau, Braila, Prahova , Tulcea, Constanta, Ilfov si Giurgiu.
In cadrul Adunarii Generale de astazi a fost intrunit cvorumul statutar de doua treimi din numarul total de voturi al membrilor existenti. Compozitia organelor de conducere alese prin exprimarea a 74% din numarul total de voturi este urmatoarea : la functia de presedinte, domnul GEORGESCU ADRIAN, administrator al ADIFLORA SRL a fost ales cu unanimitate de voturi ale membrilor prezenti sau imputerniciti, la functia de vicepresedinte a fost ales domnul MIHAI SILVIU, administrator al SILCOMAR 2000 SRL, la functia de secretar a fost ales domnul SITARU BOGDAN, administrator al ELSIT-COMTRANS SRL, membrul 1 in Consiliul Director a fost ales domnul TELEHUZ ANDREAS MARIAN, administrator al TELEHUZ AGRISERV SRL, membrul 2 in Consiliul Director a fost ales domnul MOROIANU CRISTIAN, administrator al PAJISTI INVEST SRL, iar urmatorii membri alesi in Consiliul Director sunt doamna BLAGU IULIA, administrator al SMART AGRO URZICENI SRL si domnul COSTANDACHE CRISTIAN, administrator al EURO CROPS SRL.
Multumim domnului Silviu Mihai pentru activitatea depusa in mandatul precedent, mediului asociativ al fermierilor ialomiteni si in mod deosebit membrilor asociatiei care au asigurat prezenta astazi si uram succes noii echipe de conducere in provocarea pe care au acceptat-o pentru urmatorii 2 ani.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.