Asociaţia Producătorilor de Porumb din România vă invita la Târgului Agriculturii Româneşti – FarmConect România

0

APPR – Asociaţia Producătorilor de Porumb din România are deosebita plăcere de a vă invita la Târgului Agriculturii Româneşti – FarmConect România din data de 9-11 iunie, care va avea loc în Slobozia, lângă Parcul Industrial IMM, pe şoseaua naţională Brăila-Slobozia. Ceremonia de deschidere va fi în data de 9 iunie, începând cu ora 11:00.
“Târgul FarmConect România ne oferă cadrul în care putem să arătăm cum facem azi agricultura în România, cum se produc hrana și materiile prime pentru industria agro-alimentară și care este implicarea noastră, a agricultorilor, în dezvoltarea satelor românești.” – Nicolae Sitaru, Fermier, președinte APPR.
FarmConect România se va adresa fermierului profesionist, dar și consumatorului final. Acest tip de eveniment va constitui o tribună pentru fermieri pentru a vorbi despre numeroasele probleme și provocări cu care se confruntă la nivel global industria agricolă și agroalimentară.
Dat fiind potențialul de dezvoltare agricolă al acestei zone, organizarea acestui eveniment ne va da posibilitatea de a explica consumatorilor cum ajunge în fiecare zi hrana pe masă.
Program de vizitare:
Joi – Vineri: 09:00 – 18:00
Sâmbătă: 09:00 – 17:00

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.