Au început înscrierile la Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democraţi 2017

0

Prin programul de pregatire “Bursa Friedrich Ebert” Friedrich-Ebert-Stiftung Romania sustine formarea unei generatii de tineri implicati politic care sa contribuie la modernizarea politicii romanesti in spiritul unui model de societate inclusiv si progresiv.
Romania are nevoie de oameni autentici care inteleg provocarile cu care se confrunta societatea romaneasca si sunt capabili sa construiasca aliante pentru progres. Pentru asta este nevoie de implicare si devotament nedisimulat pentru modernizarea societatii si dezvoltare in beneficiul tuturor nu numai in cadrul partidelor politice, ci deopotriva in mediul asociativ, in spatiile sociale personale, in scoala, la locul de munca, in mediile de petrecere a timpului liber.
Pentru a fi eligibili toti cei care doresc sa aplice pentru programul anual “Bursa Friedrich Ebert pentru tineri social-democrati” trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– să aibă vârsta între 20 şi 40 de ani;
– să împărtăşescă valorile stângii democratice;
– să aibă o implicare activă în comunitate sau într-o organizaţie civilă;
– să nu mai fi participat la programe de training organizate de FES.
Programul nu se adresează doar membrilor unui partid politic, ci tuturor celor care pot face dovada ca în ultimii ani au fost activ implicaţi intr-o asociaţie, ONG, organizaţie studenţească etc.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.